Filter Dierenscheermachines op merk:

 • Hauptner
 • Heiniger
 • Liscop
 • Aesculap
 • Aesculap Favorita II GT 104
  Aesculap Favorita 2 GT 104. Tondeuse voor de veeleisende trimmer. Ben je het zat om telkens te martelen met je oude tondeuse kies dan nu voor de Aesculap Favorita 2 GT104. Dit is werkelijk de beste tondeuse voor elke type vacht. De professionele trimsalons wisten dit natuurlijk al lang, 9 van de 10 trimmers kiezen voor de Favorita tondeuse en werken er elke dag met veel plezier mee. De Aesculap favorita is dan ook een bonk kwaliteit gemaakt van duurzame onderdelen en een hele sterke motor. Er hangt wel een pittig prijskaartje aan vergeleken met andere merken, maar geloof mij dat is hij waard. Met zijn geringe gewicht van 500 gram en redelijk dunne behuizing ligt deze machine zeer fijn in de hand, word niet warm en maakt relatief weinig lawaai. In combinatie met de krachtige motor welke zorgt voor 2300 snjbewegingen per minuut per minuut en de keuze uit verschillende scheerkopjen, is dit de juiste machine die elke klus klaart. De Favorita tondeuse word geleverd in een degelijke koffer met een flesje olie van 90ml. Garantie 1 jaar.
 • Aesculap Favorita CL  op batterij
  De Aesculap Favorita CL is een draadloze tondeuse voor professioneel gebruik, voorzien van een extra wisselaccu. Hij is aangenaam in gebruik door de ergonomische vormgeving en weegt slecht 475 gram inclusief accu. De motoraandrijving is uitgerust met een planetaire tandwielkast die sterk, duurzaam, geluidsarm is en zorgt voor een hoog rendement. De Favorita CL is voorzien van litium-ionen accutechnologie die sneller kan opladen, langer meegaat en een grotere capaciteit heeft. Een volle accu voorziet 60 minuten en de oplaadtijd is 50 minuten met de 2 bijgeleverde batterijen. U kunt dus continu gebruik maken van de tondeuse. De Favorita CL wordt geleverd in een handige stootvrije koffer inclusief oplaadstation, 2 wisselaccu's en olie. 2 jaar fabrieksgarantie.De Favorita word standaard geleverd zonder scheerkop

  . Er is een ruime keus uit 16 scheerkopjes voor verschillende doeleinden. De Favorita word standaard geleverd zonder scheerkop. Er is een ruime keus uit 16 scheerkopjes voor verschillende doeleinden.