Filter Dierenscheermachines op merk:

 • Hauptner
 • Heiniger
 • Liscop
 • Aesculap
 • Liscop Super 3000
  Sterke  geluidsarme motor voldaan Grote krachtreserves Speciaal ontwikkeld voor het scheren van rundvee.Trilingsvrij scheren dankzij speciaal ingebouwd mechanisme.motor scheerkop en messen worden constant gekoeld door een perfecte luchtcirculatiesysteem.Vuil en haren kunnen niet binnedringen ; Het is aandrijvingsmechanisme volledig ingekapseld .
 • Liscop Super -Profi 3000
  De schapenscheermachine voor de Prof ! afgegeven vermogen 350 w , uniek koelingssysteem , thermische beveiling , ingebouwde bescherming tegen vuil en woldeeltjes, luchtfilter zonder gereedschap afneembaar dus in een mum van tijd te reinigen .Verpakt in een handige kunststof koffer. Wij hebben ook nog de merken Heiniger en Hauptner!
 • Constata paard
  bekijk hier de video
  Zeer geruisloze elektro  paardenscheermachine Zeer slank model wordt geleverd inclusief messenset type 102 voor het nauwkeurig scheren van paarden . Geleverd in kunststof koffer.
 • Liscop Paardenscheermachine
  bekijk hier de video
 • Hauptner Hauptner 2000 type 89503
   De Hauptner scheermachine is een oude bekende in de paardenwereld omdat deze machine aanzienlijk lichter en stiller is dan zijn soortgenoten. Door zijn slanke behuizing is hij fijn vast te houden. De Hauptner electric 2000 beschikt over een zelf ontwikkelde techniek voor het bewegen van de messen, dit resulteert in wel 4700 snijbewegingen per minuut. De 180 watt motor is wel minder sterk dan zijn soortgenoten, maar daardoor maakt hij wel minder lawaai en wordt hij minder warm. De machine beschikt over een overbehittingsbeveiliging en slaat automatisch af wanneer bijvoorbeeld de messen te strak zijn aangedraaid. Door zijn rustige loop is deze machine zeer geschikt voor de wat schrikkerige paarden, maar ook koeien en honden met een zware vacht zijn er uitermate goed mee te scheren. Standaard zitten de messen 833 en de 872 op de machine gemonteerd welke scheren op 3 mm en voor de meeste dieren geschikt zullen zijn. Andere messensets zijn beschikbaar voor deze machine. De Hauptner 2000 wordt standaard geleverd in een mooie degelijke koffer, een klein flesje scheerolie en een gebruiksaanwijzing. Op de machine wordt een jaar garantie gegeven (messen, snoer en exenterblokje uitgezonderd). Eventueel onderhoud, reparaties of garantiegevallen handelen wij zelf af door onze vakbekwame monteur met verstand van scheermachines.
 • Heiniger Liscop super 3000 paard
  <
  Liscop super 3000 speciaal voor paarden met messen A2 Zeer krachtige scheermachine voor het scheren van paarden. Met wartelmoer aansluiting. Zeer makkelijk hanteerbaar met een kleine diameter van het handgreepgedeelte. Speciaal thermogeïsoleerd. Uniek koelsysteem voor motor, aandrijving, scheerkop en boven- en ondermessen. Wordt geleverd met A2 messen, een degelijke koffer en een klein flesje scheermachine olie.
 • Liscop Profi Line Scheep Typ 1700-1 Dc
  De nieuwe generatie Liscop schapenscheermachine met een V scheerkop welke geschikt is voor de LC-5, LC-A57 en LC-55 messen. De Profi Line voor schapen wordt standaard geleverd met messenset LC-A5 voor schapen. De krachtige gelijkstroommotor (DC-technologie) van 200watt (gelijk aan 400 watt met conventionele AC-Technologie) overtuigd in zijn prestaties en neemt nauwelijks af bij zwaar werk. De behuizing is slanker dan zijn voorgangers en geeft een fijne balans en uitstekende grip voor meer comfort en moeiteloos scheren zelfs bij continu gebruik. De nieuwe techniek zorgt ervoor dat de Profi Line lichter en stiller is. Door het optimaliseren van het luchtfilter wordt er meer luchtmassa doorgelaten waardoor de machine beter koelt. Met de nieuwe Liscop Profi Line schapenscheermachine A5 loopt liscop weer een beetje in op de concurrentie.
 • Liscop Super Profi 3000 rundvee  Typ 1300-2 TD
  Liscop super 3000 speciaal voor runderen met messen A7 Zeer krachtige scheermachine voor het scheren van rundvee. Met wartelmoer aansluiting. Zeer makkelijk hanteerbaar met een kleine diameter van het handgreepgedeelte. Speciaal thermogeïsoleerd. Uniek koelsysteem voor motor, aandrijving, scheerkop en boven- en ondermessen. Wordt geleverd met a7 messen, een degelijke koffer en een klein flesje scheermachine olie.
 • Heiniger Xpert
  Heiniger Xpert schapenscheermachine De 2013 generatie Heiniger schapenscheermachine uit de X-series. Lichter dan zijn concurrenten (1180gram), voorzien van een sterke 200 watt stille (79db) motor voor optimale prestaties tijdens het scheren van uw schapen, geiten, lama's of alpaccas. Deze alleskunner heeft een geheel nieuw modern vormgegeven behuizing wat er erg mooi uit ziet, voorzien van een ergonomische handgreep voor optimale grip en balans. De machine is redelijk dun en pakt daardoor erg prettig vast. Deze lichtgewicht machine wordt geleverd met messen Edge/Ovina (4/13 tanden) in een mooie opberg/transportkoffer, inclusief 1 fles smeerolie, 1 schoonmaakkwastje en een speciale schroevendraaier.
 • Aesculap Favorita II GT 104
  Aesculap Favorita 2 GT 104. Tondeuse voor de veeleisende trimmer. Ben je het zat om telkens te martelen met je oude tondeuse kies dan nu voor de Aesculap Favorita 2 GT104. Dit is werkelijk de beste tondeuse voor elke type vacht. De professionele trimsalons wisten dit natuurlijk al lang, 9 van de 10 trimmers kiezen voor de Favorita tondeuse en werken er elke dag met veel plezier mee. De Aesculap favorita is dan ook een bonk kwaliteit gemaakt van duurzame onderdelen en een hele sterke motor. Er hangt wel een pittig prijskaartje aan vergeleken met andere merken, maar geloof mij dat is hij waard. Met zijn geringe gewicht van 500 gram en redelijk dunne behuizing ligt deze machine zeer fijn in de hand, word niet warm en maakt relatief weinig lawaai. In combinatie met de krachtige motor welke zorgt voor 2300 snjbewegingen per minuut per minuut en de keuze uit verschillende scheerkopjen, is dit de juiste machine die elke klus klaart. De Favorita tondeuse word geleverd in een degelijke koffer met een flesje olie van 90ml. Garantie 1 jaar.
 • Aesculap Favorita CL  op batterij
  De Aesculap Favorita CL is een draadloze tondeuse voor professioneel gebruik, voorzien van een extra wisselaccu. Hij is aangenaam in gebruik door de ergonomische vormgeving en weegt slecht 475 gram inclusief accu. De motoraandrijving is uitgerust met een planetaire tandwielkast die sterk, duurzaam, geluidsarm is en zorgt voor een hoog rendement. De Favorita CL is voorzien van litium-ionen accutechnologie die sneller kan opladen, langer meegaat en een grotere capaciteit heeft. Een volle accu voorziet 60 minuten en de oplaadtijd is 50 minuten met de 2 bijgeleverde batterijen. U kunt dus continu gebruik maken van de tondeuse. De Favorita CL wordt geleverd in een handige stootvrije koffer inclusief oplaadstation, 2 wisselaccu's en olie. 2 jaar fabrieksgarantie.De Favorita word standaard geleverd zonder scheerkop

  . Er is een ruime keus uit 16 scheerkopjes voor verschillende doeleinden. De Favorita word standaard geleverd zonder scheerkop. Er is een ruime keus uit 16 scheerkopjes voor verschillende doeleinden.
 • Heiniger Xperience
  Heiniger Xperience vee- en paardenscheermachine Deze veescheermachine van Heiniger is zeer licht in gewicht en is de stilste scheermachine in de markt. Een super degelijk scheerapparaat met een zeer moderne en sterke 200watt motor geschikt voor het scheren van koeien en paarden. U kunt zelf kiezen of u de Heiniger Xperience met de grovere koeienmessen of met de wat fijnere paardenscheermessen besteld. De machine wordt geleverd in een mooie opberg/transportkoffer, inclusief 1 fles smeerolie, 1 schoonmaakkwastje en een speciale schroevendraaier. Kortom Heiniger heeft met zijn X-series weer een scheermachine op de markt gebracht met de kwaliteit en duurzaamheid van een Zwitsers zakmes.
 • Heiniger Handy Clipper 120 watt
  Heiniger Handy Clipper 120 watt Geschikt voor koeien en paarden. De Heiniger Handy clipper is een handzame scheermachine speciaal ontworpen voor het scheren van paarden, maar ook geschikt voor het scheren van koeien. De Handy heeft een motorvermogen van 120 watt en is voldoende sterk voor het complete werk. Door de lichte, stille en trillingsarme werking is hij ook geschikt voor schuwe paarden. De Heiniger Handy clipper wordt compleet geleverd in een degelijke koffer incl. toebehoren en 15 tands bovenmes en 31 tands ondermes (snijhoogte 3mm).