• Stihl
 • Stihl FS 240 C-E
  Sterke motorzaag voor bosbouw en fruitteelt. Met twee handgrepen voor het ergonomisch maaien van grotere vlaktes. Zeer goed voor het maaien van vervilt gras, riet en netels. Met passende snijgarnituren ook voor warrig struikgewas en dunne bomen.

  € 739,00

 • Stihl FS 311


  Robuuste bosmaaier met 4-MIX®-motor. Laag gewicht en laag trillingsniveau. Wordt met een olie-benzinemengsel gevuld. Excellente trekkracht, hoog koppel. Minder uitlaatgassen dan bij een 2-takt-motor. Aangenaam klankbeeld. Zeer geschikt voor het vrij maaien van bosbouwculturen en voor het maaien van percelen. Met bijpassende snijgarnituren ook geschikt voor het maaien van verhout struikgewas of voor het professioneel verwijderen van onkruid.

  € 829,00

 • Stihl FS 40
  Kleine benzine kantenmaaier met vereenvoudigde startprocedure. Zeer geschikt voor het trimmen van gras en voor het maaien om bomen, langs paden en trappen op privéterreinen.

  € 239,00

 • Stihl FS 89 Grassnijblad
  Robuuste benzine grastrimmer voor veeleisend en regelmatig gebruik. Met 4-MIX®-motor. Dubbele handgreep voor het ergonomisch maaien van percelen. Wordt met een olie-benzine-mengsel gevuld. Excellente trekkracht. Minder uitlaatgassen dan een 2-takt-motor. Maait snel, zorgvuldig en economisch grote groenvlaktes en taai onkruid. Met het juiste snijgereedschap ook geschikt voor maaiwerkzaamheden in zwaar gras.

  € 489,00

 • Stihl KM 94 R-CE
  Lichte CombiMotor met beugelhandgreep, STIHL ErgoStart, STIHL 2-MIX-motor en STIHL EcoSpeed. Hoger startcomfort. EcoSpeed laat het toe om de snelheid aan te passen. Afhankelijk van de werksituatie kan men brandstof besparen of het wegslingeren van maaisel en stenen verminderen. Gemakkelijk voor transport. Praktische snelkoppeling voor het razendsnel verwisselen van het gereedschap. Geschikt voor alle CombiGereedschappen. naar de verschillende Combigereedschappen Gereedschappen Gereedschappen 

  € 499,00

 • Stihl FH-KM
  Combigereedschap struiksnoeier voor het STIHL CombiSysteem. Mesbalk in een bereik van 135° trapsgewijs instelbaar. Voor het maaien van gras en het knippen van struiken en bodembedekkers. Het wegslingeren van stenen of maaigoed wordt verhinderd. Gewicht: 2,4 kg. Totale lengte: 133 cm. Voor alle Combimotoren en FR 130 T.
 • Stihl FSB-KM
  Combigereedschap zeis met gebogen maaiboom voor het STIHL CombiSysteem. Voor het exact afsnijden van gazonranden langs wegen en opritten. Gewicht: 0,7 kg. Lengte 77 cm. Toegelaten voor de KM 55, KM 56, KM 90 en KM 100 met beugelhandgreep (R) en FR 130 T.

  € 71,00

 • Stihl FS-KM FSB-230-2
  Combigereedschap grassnijblad met 2 snijkanten voor het STIHL CombiSysteem. Voor het maaien van onkruid, brandnetels en biezen. Gewicht: 1,2 kg. Totale lengte: 94 cm. Voor alle combimotoren en FR 130 T.

  € 133,00