Filter Dierenscheermachines op merk:

 • Hauptner
 • Heiniger
 • Liscop
 • Aesculap
 • Heiniger Liscop super 3000 paard
  <
  Liscop super 3000 speciaal voor paarden met messen A2 Zeer krachtige scheermachine voor het scheren van paarden. Met wartelmoer aansluiting. Zeer makkelijk hanteerbaar met een kleine diameter van het handgreepgedeelte. Speciaal thermogeïsoleerd. Uniek koelsysteem voor motor, aandrijving, scheerkop en boven- en ondermessen. Wordt geleverd met A2 messen, een degelijke koffer en een klein flesje scheermachine olie.
 • Heiniger Xpert
  Heiniger Xpert schapenscheermachine De 2013 generatie Heiniger schapenscheermachine uit de X-series. Lichter dan zijn concurrenten (1180gram), voorzien van een sterke 200 watt stille (79db) motor voor optimale prestaties tijdens het scheren van uw schapen, geiten, lama's of alpaccas. Deze alleskunner heeft een geheel nieuw modern vormgegeven behuizing wat er erg mooi uit ziet, voorzien van een ergonomische handgreep voor optimale grip en balans. De machine is redelijk dun en pakt daardoor erg prettig vast. Deze lichtgewicht machine wordt geleverd met messen Edge/Ovina (4/13 tanden) in een mooie opberg/transportkoffer, inclusief 1 fles smeerolie, 1 schoonmaakkwastje en een speciale schroevendraaier.
 • Heiniger Xperience
  Heiniger Xperience vee- en paardenscheermachine Deze veescheermachine van Heiniger is zeer licht in gewicht en is de stilste scheermachine in de markt. Een super degelijk scheerapparaat met een zeer moderne en sterke 200watt motor geschikt voor het scheren van koeien en paarden. U kunt zelf kiezen of u de Heiniger Xperience met de grovere koeienmessen of met de wat fijnere paardenscheermessen besteld. De machine wordt geleverd in een mooie opberg/transportkoffer, inclusief 1 fles smeerolie, 1 schoonmaakkwastje en een speciale schroevendraaier. Kortom Heiniger heeft met zijn X-series weer een scheermachine op de markt gebracht met de kwaliteit en duurzaamheid van een Zwitsers zakmes.
 • Heiniger Handy Clipper 120 watt
  Heiniger Handy Clipper 120 watt Geschikt voor koeien en paarden. De Heiniger Handy clipper is een handzame scheermachine speciaal ontworpen voor het scheren van paarden, maar ook geschikt voor het scheren van koeien. De Handy heeft een motorvermogen van 120 watt en is voldoende sterk voor het complete werk. Door de lichte, stille en trillingsarme werking is hij ook geschikt voor schuwe paarden. De Heiniger Handy clipper wordt compleet geleverd in een degelijke koffer incl. toebehoren en 15 tands bovenmes en 31 tands ondermes (snijhoogte 3mm).